Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець ховав у кущах крадені будматеріали

Мукачівець ховав у кущах крадені будматеріали

До поліції Мукачівського відділу з заявою про крадіжку звернувся директор підприємства. Чоловік повідомив, що невідомі викрали з території складського приміщення, що знаходиться по вулиці Івана Франка, 80 упаковок мінеральної вати, завдавши збитків підприємству майже на 14 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. Правоохоронці з’ясували, що він вночі переліз через паркан на територію складу, звідки і викрав 80 упаковок мінвати. Половину з них чоловік продав знайому, а решту – сховав у кущах, – інормує відділ комунікації поліції Закарпатської області. Полісмени вилучили решту упаковок та повернули власнику.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція даної статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно