Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині затримали крадія, який двічі виманював чужі телефони

На Берегівщині затримали крадія, який двічі виманював чужі телефони

У середу, 12 квітня, до поліції звернувся житель села Балажер Берегівського району та повідомив про те, що в його неповнолітнього сина обманом забрали телефон. Співробітники Берегівського відділу поліції встановили, що 17-річний житель села Балажер на одному із сайтів оголошень виставив на продаж свій телефон. Юнак зустрівся в райцентрі з потенційним покупцем, приніс товар. Чоловік, що виявив бажання купити телефон, сказав, що переказав за нього 15 тисяч гривень. Неповнолітньому прийшло SMS з інформацією про зарахування відповідних коштів, тому він віддав товар. Як виявилося згодом, повідомлення надійшло не від банку і ніяких грошей на рахунок не поступило.

ВІДЕО ДНЯ

Кримінальна поліція Берегівського відділу затримала підозрюваного у вчиненні цього шахрайства. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 29-річний житель Хуста. Оперативники з’ясували, що це вже друге таке шахрайство, вчинене підозрюваним. Першого разу за аналогічною схемою шахрай відібрав телефон у жителя Виноградівського району, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники поліції зараз вживають всіх необхідних заходів для вилучення та повернення власнику викрадених речей, які шахрай здав у ломбард. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 190 ККУ, тобто заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. Таке правопорушення карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно