Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка палицею вбила свого знайомого

Жінка палицею вбила свого знайомого

Співробітники Великоберезнянського відділення поліції затримали жительку села Вишка, яка побила свого знайомого палицею до смерті.

ВІДЕО ДНЯ

В суботу, 15 квітня, до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря районної лікарні про те, що до них поступив пацієнт з тяжкими ранами голови, які призвели до смерті, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники поліції встановили, що того ж дня кількома годинами раніше цей 39-річний чоловік перебував у гостях в своєї 53-річної знайомої в селі Вишка Великоберезнянського району. Між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. Жінка взяла метрову палицю та кілька разів вдарила опонента по голові. Чоловік пішов з подвір’я нападниці та сів під деревом всього за двадцять п’ять метрів від місця, де отримав тілесні ушкодження. Там потерпілого знайшов його 18-річний син та зателефонував медикам. Житель села Вишка від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні районної лікарні.

Реклама

Працівники поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого. Жінку, яка завдала смертельні удари, затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Зараз на розгляді в суді перебуває клопотання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваної. Слідство тримає.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно