Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині бійка закінчилася стріляниною

На Іршавщині бійка закінчилася стріляниною

У неділю ввечері, 16 квітня, у поліцію Іршави звернувся із заявою 34-річний житель села Кам’янське. Заявник повідомив про те, що в їх селі на вулиці стався конфлікт, який завершився бійкою та стріляниною.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів заявник, він перебував ввечері зі своїм товаришем на вулиці біля свого будинку, коли до них під’їхав автомобіль, із якого вийшли два з виду знайомі молоді чоловіки. Нічого не пояснюючи, вони розпочали бійку, а наостанок один із хуліганів ще й здійснив у їх бік близько шести пострілів із невідомої зброї. Після цього всі учасники конфлікту сіли в машину і втекли. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Одного з потерпілих доставили в лікарню, де з його голови медики вилучили металеву кулю. Особи обох нападників поліція встановила. Це жителі Кам’янського віком 33 і 29 років. Їх затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України і поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Мотиви своєї поведінки затримані наразі не пояснюють.

Реклама

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Зброю, яку застосували підозрювані, розшукують. Мотиви скоєння даного злочину повинно встановити слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно