Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Затримано мукачівця, якого підозрюють у пограбуванні магазину та аптеки

Затримано мукачівця, якого підозрюють у пограбуванні магазину та аптеки

Мукачівські правоохоронці затримали чоловіка, який викрав з магазину парфуми, металеву  драбину, а з місцевої аптеки – тонометр.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники кримінальної поліції в ході оперативно-розшукових заходів затримали 24-річного непрацюючого чоловіка, який підозрюється у скоєнні  щонайменше, трьох крадіжок.  Чоловік у Мукачеві викрав з магазину косметики парфуми вартістю 399 гривень. Того ж дня він викрав з-під будівельного магазину металеву драбину, вартість якої  становить 2500 гривень. В ході розслідування справ правоохоронці також встановили, що мукачівець скоїв крадіжку з місцевої аптеки, викравши звідти тонометр, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція з’ясувала, що драбину чоловік дав під заставу місцевому мешканцю, отримавши за це 700 гривень. Наступного дня він поніс мукачівцю ще й парфуми, аби той зарахував борг у 100 гривень. Крадені драбину та парфуми вилучено,  а кому продав тонометр викрадач вже не пам’ятає, це встановить слідство.

Реклама

За даними фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 статті 185 КК України. Наразі вирішується питання, щодо оголошення підозри мукачівцю у скоєнні вказаних кримінальних правопорушеннях, слідство триває.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно