Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В районі "Шипка", що на Мукачівщині, у хлопчика вкрали телефон

З заявою про пограбування до поліції Мукачівського району звернулися батьки 10-річного. Вони повідомили, що з рук дитини невідомий вирвав мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники кримінальної поліції Мукачівського районного відділення з’ясували, що хлопчик грав у гру, коли у районі "Шипка" до нього підійшов незнайомець і вирвав з рук мобільний телефон. Суму збитку оцінено в майже 4 тисячі гривень, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Неповнолітній хлопчина не зміг описати грабіжника, що значно ускладнювало його пошуки. Проте оперативники, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, таки встановили особу грабіжника та встановили місце його перебування. Ним виявився раніше судимий 23-річний мукачівець. Крадений мобільний чоловік здав до ломбарду.

Реклама

Наразі за даним фактом триває досудове розслідування за ознаками вчинення правопорушення передбаченого ч. 1 статті 186 КК Украіни. За скоєння грабежу мукачівцю загрожує покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно