Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Івано-Франківщині чоловік завдав 47 смертельних ножових поранень гостю із Закарпаття

На Івано-Франківщині чоловік завдав 47 смертельних ножових поранень гостю із Закарпаття

ВІДЕО ДНЯ

Трагічна подія трапилася у будинку жителя с. Татарів, Яремчанської міської ради. Під час розпивання спиртних напоїв між господарем помешкання та гостем виник конфлікт на побутовому грунті. 42-річний господар 47 разів ударив ножем в груди 25-річного жителя Закарпаття. Про подію у поліцію повідомила сусідка.

На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи. В ході огляду місця події та проведення першочергових слідчих дій правоохоронцями було встановлено, що 25 квітня близько 23 години підозрюваний, спільно із потерпілим протягом дня проводили час у відпочинкових закладах, однак цього їм виявилось замало. Для продовження пиятики підозрюваний запросив свого співчарочника до себе на гостину, яка закінчилася трагічно, стверджує сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Реклама

Будучи добряче напідпитку між чоловіками виникла суперечка, потім бійка. Господар будинку взяв ніж та наніс ним численні удари в життєво важливі ділянки тіла – грудну клітку, шию та живіт, від яких потерпілий помер на місці.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення підозри про вчинення злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Реклама

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно