Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Воловеччині згорів крадений автомобіль

На Воловеччині згорів крадений автомобіль

26 квітня, близько п’ятої години ранку, до Воловецького відділення поліції надійшло повідомлення від пожежників про загорання автомобіля марки «ВАЗ 2107» у селі Завадка Воловецького району. Вогонь знищив майже весь транспортний засіб, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Виїхавши на місце події слідчо-оперативна група Воловецького відділення поліції встановила, що автомобіль належить одному з товариств Закарпаття. Вже на місці правоохоронці з’ясували, що цей автомобіль вночі угнали у селі Лази, де він був припаркований під будинком одного з мешканців села.

Поліція Воловеччини почала ряд оперативно-розшукових заходів, щодо встановлення всіх обставин пригоди та осіб, які незаконно заволоділи транспортним засобом. До пошуку викрадачів був задіяний і службовий собака, який взяв слід і привів правоохоронців до будинку одного з жителів села Лази. Пізніше, під час розслідування, правоохоронці з’ясували, що це був один із викрадачів автомобіля. Викрили й особу спільника.

Реклама

Як з’ясували правоохоронці, місцеві мешканці села Лази віком 19 та 42 років вночі вирішили покататись на автомобілі, який був припаркований на узбіччі біля будинків одного з місцевих мешканців. Чоловіки розбили скло та відчинили автомобіль, після розібрали замок запалення, з’єднали проводи та завели машину. Проїхавши кілька кілометрів, «ВАЗ 2107» почав займатись на ходу, чоловіки вискочили з нього і повтікали.

Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик Воловецького відділення поліціі. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 статті 289 КК Украіни (незаконне заволодіння транспортним засобом). Обом чоловікам вже оголошено про підозру, суд обрав відносно них запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Розслідування триває.

Реклама
На Воловеччині згорів крадений автомобіль – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно