Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хустському районі двоє підлітків намагались викрасти автомобіль

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 27 квітня, до хустських правоохоронців звернувся 45-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що двоє незнайомих намагалися викрасти його автомобіль «ВАЗ-21013». Підліткам не вдалося відігнати автомобіль на велику дистанцію. Транспортний засіб вони покинули неподалік будинку і втекли.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції відшукали та затримали підозрюваних. Ними виявилися двоє неповнолітніх місцевих мешканців, одному з яких 16, а іншому – 17 років. Юнаки розповіли, що мали намір покататися на автомобілі, зламали замок на дверцятах, сіли за кермо, проте через технічні несправності не змогли впоратися з керуванням і вирішили залишити транспортний засіб, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

На даний час правоохоронці отримують доказові свідчення. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 частини 2 статті 389 Кримінального кодексу України (Замах на незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб або повторно, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя або здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинені з проникненням у приміщення чи інше сховище, або якщо вони завдали значної матеріальної шкоди потерпілому).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно