Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чим закінчилася спецоперація в центральній частині Мукачева

ВІДЕО ДНЯ

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", сьогодні, 12 травня, працівники обласного управління протидії наркозлочинності спільно з працівниками поліції Мукачева у центральній частині міста біля торгівельного закладу затримали під час оперативних заходів двох жителів Мукачева, які збули за 2 тисячі гривень близько 2 грамів синтетичного наркотика метамфетамін.

Обидва чоловіки віком 33-ох та 37 років  вже неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців, зокрема були засудженні за аналогічний злочин. Старшого з них вже затримано в порядку статті 208 КПК України, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. У ході розслідування правоохоронці з’ясують походження наркотичної речовини.

Реклама

Виявлені речовини направлено на експертизу. За даним фактом поліція почала кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Обох чоловіків затримали, наразі вирішується питання щодо оголошення їм підозри у скоєному кримінальному правопорушенні. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно