Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція встановила особи всіх учасників жорстокої бійки в Мукачеві

ВІДЕО ДНЯ

Поліція Мукачівського відділу встановила та доставила всіх учасників бійки до відділу поліції. Йдеться про побоїще, яке влаштували 10 травня у Мукачеві на перехресті вулиць Духновича та Стуса. Тоді група чоловіків напала на трьох мукачівців, завдавши їм тілесні ушкодження.

У одного з потерпілих медики діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Як інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, за вказаним фактом поліцією було відкрито кримінальне провадження  за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Реклама

Сьогодні, 13 травня,  мукачівські правоохоронці спільно з працівниками управління карного розшуку та спецпризначенцями провели відпрацювання та санкціоновані судом обшуки. У результаті правоохоронці вилучили наркотичні речовини, ножі, диктофони, пластикові джгути та два автомобілі, які поміщенні на спецмайданчик поліції.

«Усіх учасників бійки було встановлено та доставлено до поліції. Особи нападників – мешканці Мукачева та Мукачівського району віком від 19 до 34 років. П’ятьом із них уже оголошено про підозру у скоєнні хуліганських дій. Разом із цим вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваних», – коментує начальник Мукачівського відділу поліції полковник Василь Рябінчак.

Реклама

До Єдиного реєстру досудових розслідувань також внесено відомості про зберігання наркотичної речовини, яка була вилучена у ході обшуку у будинку одного з підозрюваних. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Розслідування у цій справі триває і надалі.

Нагадаємо, що у розпорядженні інтернет-видання "PMG.ua" опинилося відео цього побоїща. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно