Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яні підлітки вкрали машину

П’яні підлітки вкрали машину

У Хусті викрали автомобіль «ВАЗ-21011» місцевого жителя. Машину знайшли пошкодженою, без акумулятора і документів, які були в салоні. Власник звернувся із заявою в поліцію.

ВІДЕО ДНЯ

Як встановили правоохоронці, машину викрали двоє місцевих неповнолітніх: 17-річний і 16-річний юнаки. Обидва раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У ніч угону обоє перебували в стані алкогольного сп’яніння й побачили на вулиці автомобіль «ВАЗ-21011», дверцята в якому не були зачинені. Неповнолітні вирішили покататися на чужій машині, але не змогли завести її. Стали штовхати авто, але в’їхали в паркан.

Реклама

Тоді кинули пошкоджену машину, знявши попередньо акумулятор і забравши з салону технічний паспорт на транспортний засіб. Невдовзі юних викрадачів авто затримала поліція.

Розпочато два кримінальні провадження: замах на незаконне заволодіння транспортним засобом, скоєний за попередньою змовою групою осіб (ст. 15, ч. 2 ст. 289) і ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Обом фігурантам справ слідчий уже оголосив про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, перевіряється їх причетність до скоєння аналогічних злочинів у місті.     

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно