Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік регулярно крав у підлітків телефони, погрожуючи їм пістолетом

ВІДЕО ДНЯ

Працівники кримінальної поліції Мукачева спільно з берегівськими колегами затримали 23-річного чоловіка, який підозрюється у ряді пограбувань. Чоловік на початку травня у Сваляві пригрозив 18-річному хлопцеві та відібрав у нього мобільний телефон вартістю 2500 гривень. Із подібними заявами до поліції Сваляви звернулися ще четверо місцевих жителів, у яких так само невідомий із погрозами відібрав мобільні телефони. Поліція Сваляви за вказаними фактами розпочала слідство.

14 травня до Мукачівських правоохоронців звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що її сина та його товариша пограбував незнайомий. Пригрозивши предметом, схожим на пістолет, він відібрав у них два мобільні телефони.  Після отриманого повідомлення про злочин мукачівські оперативники негайно розпочали пошуки нападника, особу якого вже було встановлено слідством. Поліцейські  відпрацювали всі можливі місця перебування підозрюваного та перевірили оперативну інформацію, де б він міг переховуватись. Уже наступного дня 23-річного чоловіка мукачівські оперативники спільно з берегівськими затримали у Берегові, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

«Потерпілими внаслідок злочинних дій підозрюваного стали семеро підлітків віком від 14 до 18 років. У чоловіка вилучено пневматичний пістолет. На сьогоднішній день йому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1, 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 33 тисячі гривень», – розповів слідчий Мукачівського відділу поліції.

По закінченню досудового слідства обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження будуть направлені в суд, який і призначить підозрюваному покарання згідно з чинним законодавством. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно