Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець допомагав нелегалам дістатися кордону

ВІДЕО ДНЯ

П’ятеро в’єтнамців та українця, що перевозив їх у своєму автомобілі, затримали сьогодні вночі військовослужбовці відділу «Новоселиця» спільно з представниками Перечинського РВ ГУНП та Перечинського МРВ СБУ у Закарпатській області. Інформацію про можливу появу групи незаконних мігрантів прикордонники отримали від співробітників оперативно-розшукового відділу.

Отож, у рамках проведення спеціальної операції «Кордон-2017», спільною міжвідомчою групою було організовано заходи щодо пошуку та затримання правопорушників. Як результат, близько третої ночі, у місті Перечин правоохоронці виявили легковий автомобіль «ВАЗ», у якому українець перевозив нелегалів із В’єтнаму. Машиною керував 35-річний житель Ужгорода. Як пізніше пояснював водій, іноземців він підібрав в Ужгороді на вулиці Станційній та, за грошову винагороду, повинен був доправити до села Дубриничі, що біля українсько-словацького кордону.

Реклама

Наразі, тривають фільтраційні заходи. Після з’ясування усіх обставин правопорушення іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону України». Також розглядається питання щодо притягнення водія до кримінальної відповідальності за ст. 332 Кримінального Кодексу «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно