Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП на Іршавщині: постраждав водій мопеда

ВІДЕО ДНЯ

19 травня правоохоронці Іршавщини отримали повідомлення про автомобільну аварію по вулиці Центральній в селі Ільниця. Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що причиною дорожньо-транпортної пригоди стало те, що водій мопеда — 48-річний місцевий мешканець — не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, у результаті, ільничанин зіткнувся з автомобілем «Opel Vivaro» під керуванням 30-річного жителя села Локіть. Внаслідок ДТП водій мопеда отримав численні травми і доставлений до лікарні. Медекспертиза підтвердила, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

За фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Окрім цього, п’яних водіїв за порушення правил дорожнього руху протягом останньої доби зупиняли в Ужгородському, Мукачівському, Виноградівському районах, а також в Хусті, Міжгір’ї та Дубовому.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно