Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Києві поліція затримала престижний позашляховик, який належить родині нардепа Балоги, – Москаль

У Києві поліція затримала престижний позашляховик, який належить родині нардепа Балоги, – Москаль

У Києві поліція затримала престижний позашляховик, який належить родині нардепа Балоги, – Москаль

У вівторок, 23 травня, у центрі Києва на Печерську, недалеко від готелю «Національний» і Верховної Ради України, поліція затримала представницький позашляховик «Land Rover» моделі «Range Rover» із номерними знаками АО 2255 ВН. Дорога машина 2013 року випуску з допомогою евакуатора доставлена на штрафмайданчик.

ВІДЕО ДНЯ

– Поліцейські затримали позашляховик, оскільки з’ясували, що під таким же номером із закарпатською реєстрацією АО 2255 ВН їздить машина-двійник, – заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті. – А найцікавіше те, що машиною користуються рідні брати нардепи Балоги – старший Віктор і молодший Павло. За гарячими слідами з’ясовано, що машина вперше була зареєстрована 6 листопада 2013 року за ТОВ «Закарпатська продовольча група», власником якої є родина Віктора Балоги (це ТОВ володіє, зокрема, закарпатськими супермаркетами «Барва»).

Тоді позашляховик отримав номерні знаки АО 2222 ВЕ. Через чотири місяці, 11 березня 2014 року., власник змінив номер на машині на інший, теперішній: АО 2255 ВН. А минулого року, 16 березня 2016 року, ТОВ «Закарпатська продовольча група» продала автомобіль іншому ТОВ – «Закарпатська продовольча компанія», яка так само належить родині Віктора Балоги, а точніше – дружині Павла Балоги Віталії Балозі. Обидві компанії зареєстровані за однією адресою по вул. Пряшівській-бічній у Мукачеві. Сенс міняти номери на автомобілі в 2014 році й «продавати» його з однієї компанії на іншу невідомий, та цей не суттєво. Суттєво те, що під такими ж номерами їздить машина-двійник, яка або вкрадена і має перебитий номер кузова, або завезена із закордону й не розмитнена. Зараз усі деталі афери з’ясовують правоохоронці, відкрито кримінальне провадження. Хочу нагадати, що правоохоронні органи давно обґрунтовано підозрюють молодшого брата Віктора Балоги Павла у злочинних махінаціях із автомобілями. У середині 2000-х він був звинуваченим у кримінальній справі, яку СБУ порушила за контрабанду автомобілів, однак одразу після того, як Віктор Балога очолив президентський секретаріат Ющенка, кримінальну справу «поховали».

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно