Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині у водія виявили рекордні 4 проміле алкоголю в крові

На Хустщині у водія виявили рекордні 4 проміле алкоголю в крові

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському та Хустському районах.

ВІДЕО ДНЯ

В селі Горінчево Хустського району наряд групи швидкого реагування зупинив «ВАЗ-2106». Автомобіль здійснював маневри, не повідомляючи про це інших учасників дорожнього руху відповідними світловими сигналами. Водій не мав ніяких документів і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили аж 4 проміле алкоголю, – констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За аналогічне порушення працівники поліції зупинили скутериста в с. Стеблівка Хустського району. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

Реклама

Ще одного скутериста працівники поліції спіймали в смт. Середнє Ужгородського району. Водій їхав без номерного знака та не мав захисного шолома. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, зізнався, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротокол.

На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно