Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У чоловіка, який попивав пиво на автовокзалі, знайшли набої до автомата

У чоловіка, який попивав пиво на автовокзалі, знайшли набої до автомата

26 травня дільничний офіцер поліції Мукачева вирішив зробити зауваження чоловіку, який розпивав алкогольні напої в громадському місці – пив на автовокзалі пиво. Правопорушником виявився 49-річний мукачівець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та завдання тілесних ушкоджень.

ВІДЕО ДНЯ

Під час розмови з поліцейським, чоловік став поводитися підозріло. На запитання, чи має він при собі якісь заборонені предмети, той зніяковів. При перевірці у кишені його штанів було виявлено та, в присутності понятих, вилучено  прозорий поліетиленовий пакет. Як інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, у пакеті знаходились набої калібру 5,45 мм. до автомата Калашникова у кількості 35 штук.

Мукачівець пояснив, що ці патрони він знайшов біля військового полігону на околиці Мукачева два місяці тому. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Вилучені набої направлено на експертизу. Їхнє походження буде з’ясовано в ході досудового розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно