Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатця, який ледь не зарізав чоловіка, депортували зі США

У лютому цього року із ножовим пораненням до Іршавської районної лікарні було доставлено 35-річного мешканця Іршави. Як встановили працівники поліції, потерпілого поранив ножем у центрі міста 33-річний житель села Заріччя. Злочинець із місця пригоди втік. Потерпілий ледь дійшов до місцевого кафе, де йому викликали «швидку». Лікарі врятували життя чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

За даним фактом Іршавська поліція відкрила кримінальне провадження за ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), де передбачено позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Однак, як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, фігурант справи переховувався від слідства: спочатку – в Україні, а далі виїхав до Європи, звідки попрямував до США.

Працівники Іршавської  поліції вжили  ряд заходів  щодо встановлення місця перебування злочинця та депортації його в Україну. Іршавський суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді затримання та доставлення в суд. І от минулого тижня втікача було депортовано із США в Україну.

Реклама

Працівники Іршавського відділення поліції виїхали в аеропорт «Бориспіль», що в Києві, де затримали 33-річного мешканця села Заріччя та доставили його до Іршавського райсуду.

Там йому було обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на 60 днів. Досудове розслідування у справі триває.

Реклама

Нагадаємо, у Тячеві пострілом у черевну порожнину смертельно поранили місцевого жителя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно