Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Упродовж вихідних на Закарпатті правоохоронці затримали 9 нетверезих водіїв

Упродовж вихідних на Закарпатті правоохоронці затримали 9 нетверезих водіїв

Упродовж вихідних на Закарпатті правоохоронці затримали 9 нетверезих водіїв

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано у Свалявському, Тячівському, Хустському, Рахівському, Берегівському, Перечинському районах.

ВІДЕО ДНЯ

Трьох нетверезих водіїв затримали свалявські ГШР-івці. У с.Солочин зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», яким керувала жінка напідпитку. У лікарні в неї виявили 1,60 проміле алкоголю. У тому ж населеному пункті поліція зупинила технічно несправний автомобіль «Fоrd» під керуванням місцевого жителя. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, у нього виявили 1,65 проміле алкоголю. В с.Стройне зупинили «Меrсеdеs», на якому не були увімкнені габарити освітлення. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідчення. У присутності двох свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У смт. Вишково Хустського району сталася незначна ДТП: скутер врізався ззаду в автомобіль «ВАЗ-2103», що стояв на дорозі. На місце події прибув наряд ГШР. На скутері не було номерного знака, а водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в лікарні у нього виявили 2,3 проміле алкоголю.   

Реклама

У смт. Ясіня Рахівського району працівники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Gоlf», на якому був забруднений номерний знак. За кермом перебував нетверезий чоловік, який відмовився від медосвідчення. На правопорушника в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили.

Інший нетверезий водій автомобіля «Volkswagen» попався в м. Перечині. Правоохоронці отримали інформацію про те, що місцевий житель сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Водія зупинили в місті й доставили на медосвідчення в лікарню м.Ужгорода, де виявили в нього 0,98 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили.

Реклама

У м. Тячеві поліція зупинила незареєстрований мопед, за кермом якого перебував місцевий житель. Чоловік не мав ніяких документів і перебував у стані  алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На нього склали відповідний адмінпротокол і вилучили транспортний засіб.   

В с. Мужієво Берегівського району наряд ГШР зупинив ввечері автомобіль «ВАЗ-2101», на якому не горіло світло фари. Водій не мав документів і перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1 проміле алкоголю. Автомобіль вилучили.

У м. Рахові правоохоронці помітили нетверезого чоловіка, який вийшов із бару й сів за кермо автомобіля «ВАЗ-2102». Машину зупинили для перевірки, у водія виявили 0,4 проміле алкоголю. Він також не мав водійського посвідчення. 

Реклама

На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння).  

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно