Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мера одного із міст Закарпаття викрили на отриманні хабара

ВІДЕО ДНЯ

Працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції спільно з прокуратурою Закарпатської області та обласного Управління СБУ було задокументовано групу чиновників, які вимагали та отримали 4 тисячі доларів США.

До групи хабарників входили міський голова одного із міст Закарпаття, депутати та начальники відділів міської ради, – стверджує Департамент захисту економіки Нацполіції України.

Реклама

Чиновники вимагали від підприємця 4 тисячі доларів США за надання в оренду земельної ділянки та погодження дозвільної документації на розміщення малих архітектурних форм.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Реклама

Посадовцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна.

На даний час проводиться огляд місця події та вирішується питання про затримання фігурантів в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Варто зазначити, що користувач соцмережі "Фейсбук" Роман Келемен повідомив, що йдеться про затримання міського голови Чопа Валерія Самардака.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно