Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розбійний напад на Ужгородщині: постраждали неповнолітні

Розбійний напад на Ужгородщині: постраждали неповнолітні

Учора, 29 травня, ввечері на об’їзній дорозі Ужгорода біля автозаправки неподалік села Оноківці до працівників групи швидкого реагування поліції звернулися двоє підлітків. Схвильовані хлопці розповіли, що декілька хвилин тому, коли вони відпочивали з друзями біля річки під мостом через річку Уж, до них підійшло кілька незнайомих старших хлопців.

ВІДЕО ДНЯ

Погрожуючи ножем, нападники відібрали від школярів три мобільні телефони та гроші в сумі 40 гривень, після чого зникли в невідомому напрямку, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Потерпілими виявилися троє школярів із Ужгорода віком 15 років. Особи їх кривдників поліція встановила «за гарячими слідами» – це три жителі обласного центру віком 20-21 років, двоє з яких раніше притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Двох розбійників уже затримано, третього ще шукають.

Реклама

Читайте також: Двоє чоловіків зі зброєю напали на юнака

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Реклама

Речові докази – два крадені телефони вилучено. Вирішується питання про обрання фігурантам справи міри запобіжного заходу. Також у ході слідства перевірятиметься їхня причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста й району.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно