Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Водії мукачівських маршруток можуть залишитися без роботи

Водії мукачівських маршруток можуть залишитися без роботи

У Мукачеві підприємці зібрались на комісії з питання організації пасажирських перевезень та визначення нового власника на конкурсній основі. Як вже відомо, незабарому місті з’являться близько двох десятків нових автобусів. Та таке оновлення не в радість як перевізникам, так і водіям, адже майбутній ринок перевезень не передбачає присутність тих, хто здійснював перевезення до сьогодні.

ВІДЕО ДНЯ

Зранку у Мукачівській міськраді визначили переможця конкурсу, – інформує "Перший кабельний". Зі слів підприємців, які досі займались організацією пасажирських перевезень, ремонтно-будівельне управління (РБУ), яке власне і стало переможцем, немає ніякого відношення до організації пасажирських перевезень.

Також відзначають, що при поданні документів для участі в конкурсі, потенційний претендент має володіти відповідними фахівцями та досвідом в організації пасажирських перевезень, ремонтно-будівельне управління, за словами підприємців, здійснювало лише допоміжні послуги з перевезень.

Реклама

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", із серпня в Мукачеві курсуватимуть нові автобуси марки "ISUZU". Їх уже доставили у місто над Латорицею.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно