Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жительку Мукачівщини засудили за крадіжку косметики

Поліція м.Мукачева розкрила ряд крадіжок з магазинів міста. Невідома особа викрадала косметичну продукцію, в основному жіночі парфуми. Таких крадіжок в місті було зафіксовано чотири, сума заподіяних збитків склала 3700 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпілі власники крамниць звернулися із заявами в поліцію, й за даними фактами було розпочато розслідування, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У ході слідства особу крадійки було встановлено, що нею виявилася 21-річна мешканка села Червеньово Мукачівського району. Жінка заходила в магазин й непомітно викрадала з полиць жіночі парфуми та косметичні засоби.

Реклама

Врешті-решт поліція встановила особу крадійки та затримала її. В ході досудового розслідування було доведено причетність фігурантки  справи до 4-х крадіжок з магазинів на загальну суму 3700 гривень. Викрадені товари було вилучено від крадійки. 

По завершенню розслідування матеріали з обвинувальним актом були скеровані до Мукачівського міськрайнного суду, який призначив жінці покарання – один рік позбавлення волі з призначенням іспитового терміну, тобто умовно. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно