Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті розкрили схему з ухилення від сплати податків

ВІДЕО ДНЯ

Керівників підприємства, які підозрюються в ухиленні від сплати 4,4 млн. грн. податків, викрили співробітники податкової міліції Закарпаття. Встановлено, що посадові особи однієї з ужгородських компаній, яка займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, протягом минулого й нинішнього років умисно ухилилися від сплати податків.

Схема наступна: у бухгалтерському та податковому обліках не відображали факти реалізації імпортованих та придбаних вітчизняних товарів (побутової хімії). Так бюджет не отримав кошти в особливо великих розмірах, – повідомляє ДФС у Закарпатській області. 

Реклама

На підставі ухвали суду слідчо-оперативна група облуправління ДФС провела шість обшуків в офісних та складських приміщеннях, а також за місцем проживання посадових осіб підприємства. За результатами проведених обшуків, за однією з адрес виявили: побутові миючі засоби торгової марки «Exellent» 12 104 пляшки, ємністю 5,65 л, 4,9 л, 3 л та 0,4 л; 108 відер, ємністю 8 кг; 288 пакунків, ємністю 4,5 кг.

За іншими адресами знайшли побутові миючі засоби без назви, ємністю 6 кг, у кількості 22 відра; побутові миючі засоби торгової марки «Blitz» ємністю 10 кг, 11 пакунків; побутові миючі засоби торгової марки «Exellent», «Persil», «Ariel», «Proff» в кількості 4570 пляшки, ємністю 5,65 л, 4,9 л, 3 л та 2 л; пакувальну плівку для порошку; етикетки та контретикетки «Ariel» та «Persil»; фінансово-господарські документи; відео-реєстратори – 2 шт.; порожні пляшки з-під шампуню «Head&sholders» – 3 шт; 739 відер, ємністю 6 кг і 3 кг та 335 пакунків, ємністю 3 кг та 5 кг побутових миючих засобів торгової марки «Exellent».

Реклама

У підсумку вилучено побутові миючі засоби загальною кількістю 73 752 кілограми орієнтовною вартістю 1,3 млн грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно