Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіки винесли посуду на 40 тисяч

Чоловіки винесли посуду на 40 тисяч

Привласнити мідний посуд на суму 40 тисяч гривень ужгородцям завадили поліцейські охорони. Правоохоронці затримали крадіїв, коли ті з награбованим йшли вулицею міста.

ВІДЕО ДНЯ

Цими вихідними, пізно ввечері, під час патрулювання міста Ужгорода увагу поліцейських охорони привернули троє підозрілих осіб ромської національності. Молодики в руках несли мідний посуд та інші речі з цінного металу, при цьому поводились збуджено, – повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Така поведінка молодиків викликала підозру, тому їх зупинили. Під час дізнання чоловіки не змогли пояснити що за посуд та звідки і куди його несуть, тому наряд групи затримання УПО прийняв рішення викликати слідчо-оперативну групу поліцейського відділу міста Ужгорода.

Реклама

Вже наступного дня з’явився і власник посуду, який звернувся в поліцію з заявою про зникнення цінних речей. Ужгородець упізнав своє майно серед вилучених у молодиків, яких затримали поліцейські охорони. Як виявилось, награбували підозрювані на суму 40 тис.грн.

Поліцейські встановили особи правопорушників: це хлопці з Ужгорода, один з яких 14-річний, та інші - 20, 27 років, які вже притягувались до кримінальної відповідальності за ст..185  (крадіжка). Молодики затримані, наразі слідство триває.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно