Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік на вокзалі намагався побити поліцейських

Сів у потяг, випив алкогольні напої, одна, перебрав, а вже за годину до прибуття до пункту призначення опинився у відділку поліції. Так днями завершилась подорож жителя Франківщини до Ужгорода. Потяг, який прямував до Ужгорода з Одеси, були змушені відвідати поліцейські охорони після того як п’яний пасажир влаштував у вагоні бешкет.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про порушення громадського спокою у одному із вагонів поліцейські охорони Закарпаття отримали під час патрулювання в місті Чоп. До працівників наряду звернулася стурбована чергова вокзалу. Як інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області, вона отримала тривожне повідомлення радіозв’язком від провідника пасажирського поїзду «Одеса – Ужгород».

Поліцейські охорони негайно вирушили на місце події. Дочекавшись прибуття потяга, виявили у ньому пасажира, який, зі слів його попутників, тривалий час випивав, а згодом його поведінка стала й зовсім неадекватною.

Реклама

Правоохоронці намагалися заспокоїти нетверезого молодика, зробили йому кілька зауважень та попросили дотримуватися громадського порядку. Однак чоловік відповів поліцейським лайкою та погрожував їм фізичною розправою, а у процесі спілкування навіть замахнувся кулаком до одного з поліцейських.

Працівники поліції охорони, зважаючи на неадекватність поведінки пасажира та керуючись ст. 44,45 ЗУ «Про Національну поліцію», застосували щодо нього фізичну силу та одягнули кайданки. Згодом бешкетника було передано працівникам слідчо-оперативної групи Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП у Закарпатській області.

Реклама

Тож, подорож потягом із чаркою закінчилась для горе-пасажира невтішно: 24-річний житель Івано-Франківської області був доставлений у районне відділення поліції, де справу внесли у Єдиний Реєстр. Триває слідство.

Нагадаємо, що 20 червня чоловік влаштував стрілянину у кафе.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно