Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє правоохоронців вимагали від чоловіка хабар

Сьогодні, 22 червня, оперативники закарпатського управління внутрішньої безпеки Національної поліції та слідчі прокуратури області оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення двом правоохоронцям з управління протидії наркозлочинності.

ВІДЕО ДНЯ

За те, що двоє правоохоронців управління протидії наркозлочинності безпідставно звинуватили 22-річного жителя Чопа у вчиненні злочину та отримали від нього 4 тисячі гривень, обоє понесуть кримінальну відповідальність. Їм оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, перебаченого ч.2 ст.189 ККУ, тобто вимагання, та ч.2 ст.365 ККУ – перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

"Хочу наголосити, що реформа в поліції поставила такі високі вимоги до правоохоронців, яких система ще не знала. Лояльного ставлення до поліцейських, які перевищують свої повноваження, недобросовісно виконують свою роботу, а тим більше – відверто порушують закон, немає і не буде. Кожна людина у поліцейській формі – під пильним контролем", – прокоментував ситуацію начальник ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно