Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті прокуратура оголосила підозру двом поліцейським

22 червня працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення двом правоохоронцям з управління протидії наркозлочинності.

ВІДЕО ДНЯ

Прокурорами спільно з оперативними співробітниками Закарпатського обласного управління внутрішньої безпеки Національної поліції встановлено, що двоє співробітників управління протидії наркозлочинності Нацполіції в Закарпатській області, які безпідставно звинуватили мешканця м. Чоп у вчиненні злочину та, погрожуючи притягненням до кримінальної відповідальності, отримали від його матері 4 тисячі гривень на банківську карту, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.  

Наразі двом правоохоронцям прокуратурою оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, перебаченого ч.2 ст.189 ККУ, тобто вимагання, та ч.2 ст.365 ККУ – перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

Реклама

Зважаючи на те, що співробітники управління протидії наркозлочинності Нацполіції в Закарпатській області обґрунтовано підозрюється у вчиненні насильницького злочину з використанням свого службового становища, який відноситься до категорії тяжких і за який їм може бути призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років прокуратурою внесено клопотання про обрання запобіжного заходу тримання під вартою, який судом задоволено.

Стосовно обох співробітників нацполіції в Закарпатській області обрано запобіжний захід тримання під вартою із визначенням суми грошової застави у 80 тис грн кожному.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно