Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіка, який вбив свою співмешканку у Мукачеві, взято під варту

Сьогодні Мукачівським міськрайонним судом 54-річному мешканцю м.Мукачева обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ

У судовому засіданні прокурор Мукачівської місцевої прокуратури повідомив, що обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, а саме в умисному вбивстві. Крім того, як було встановлено, чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Також останній офіційно ніде не працює, не має постійного джерела доходів, майна, та постійного місця проживання та вчинив особливо тяжкий злочини. Тому обрати інший більш м’який запобіжний захід не видається можливим, – зазначає прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, 23 червня 2017 року, біля 2:00 підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів вчинив сварку із своєю співмешканкою, в ході якої наніс їй кілька ударів рукою, після чого взяв в руки подушку та приклав до голови потерпілої та тримав, чим перекрив дихальні шляхи, внаслідок чого жінка померла на місці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно