Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті нетверезий водій потрапив у ДТП

На Закарпатті нетверезий водій потрапив у ДТП

Співробітники поліції Закарпаття зупинили 8 водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Такі випадки фіксувалися у Тячівському, Берегівському, Міжгірському та Хустському районах.

ВІДЕО ДНЯ

У Тячеві водій «Chevrolet» не надав перевагу в русі «Ford» та допустив зіткнення автомобілів. На місці пригоди працівники поліції встановили, що винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав, що в крові чоловіка було 0,75 проміле алкоголю, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Крім цього, в Тячівському районі фіксувалися випадки водіння в нетверезому стані у смт. Солотвино та в самому райцентрі. В Тячеві правоохоронці зупинили ВАЗ 2115 за те, що водій не проінформував інших учасників дорожнього руху про поворот за допомогою світлового сигналу, алкотестер зафіксував у водія 0,48 проміле алкоголю в крові. В смт. Солотвино правоохоронці зупинили «Skoda» за небезпечні маневри та мопед «Viper» за відсутність шолома у водія. В обох випадках особи, що сіли за кермо, були п’яними.

Реклама

Два випадки керування в нетверезому стані зафіксовані в Берегівському районі. В селі Дийда водій «Ford» мав 1,4 проміле алкоголю в крові, водій мопеду в райцентрі – 0,48 проміле.

В Хустському районі ще один «Ford» з п’яним водієм зупинили в селі Стеблівка, останній випадок керування транспортним засобом в нетверезому стані зафіксовано в Міжгірському районі.

Реклама

Адмінпротоколи, складені на усіх правопорушників за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), працівники поліції передадуть до суду, який і вирішуватиме їхню подальшу долю.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно