Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині застрелили чоловіка

З автомата прикордонника застрелено охоронця ставка. Убивство сталося сьогодні, 27 червня, на околиці села Гудя неподалік українсько-румунського кордону. Найбільш імовірно, що це був нещасний випадок. Про це повідомила т.в.о. начальника прес-служби поліції Закарпаття Тетяна Щоголєва.

ВІДЕО ДНЯ

За попередньою інформацією від місцевих жителів, знаходячись на службі, озброєний чоловік зустрів свого приятеля, який працює сторожем на місцевому ставку. Раді зустрічі, друзі весело розмовляли, фотографувалися. Вочевидь, він думав, що зброя не заряджена. Але пролунав постріл і в голову охоронця ставка влучила куля.

Випадок стався між селами Гудя і Хижа. Інформація до поліції про те, що каретою швидкої допомоги до лікарні було завзено молодого чоловіка з простреленою головою, надійшла сьогодні біля 17.00.

Реклама

Оперативна група поліції побувала на місці події і встановила, що трагічний випадок, у якому було задіяно двоє цивільних осіб, від пострілу в голову загинув 29-річний житель Королева. Правоохоронці з’ясовують, яким чином зброя, що належить прикордоннику, потрапила до цивільних. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно