Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві гучні гуляння закінчилися криміналом

Сьогодні вночі, близько півночі, патрульні отримали анонімне повідомлення про порушення тиші на вулиці Гвардійській, що в Мукачеві. На місці виклику виявилося близько 20 осіб, які на приватній території гучно відпочивали, тож полісмени провели профілактичну бесіду, після якої громадяни погодилися поводитися тихіше. Про це повідомляє патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Невдовзі патрульні знову виїхали на вулицю Гвардійську, адже отримали повідомлення про пошкодження майна. Прибувши на місце побачили, що група агресивних осіб із ознаками алкогольного сп’яніння вривається до будинку заявниці. Правопорушники звинувачували жінку в тому, що це вона попередньо викликала поліцію, яка припинила їхні гучні гуляння.

Протиправні дії громадян зупинили, але в подальшому конфлікт лише зростав. Зненацька один із чоловіків розбив скло на будинку заявниці та під час припинення правопорушення намагався вдарити патрульного і чинив активну фізичну протидію. На чоловіка негайно ж вдягнули кайданки, що не сподобалося його співмешканці, яка перешкоджала патрульним та застосувала проти них засоби сльозогінної та дратівної дії.

Реклама

Жінку також затримали та разом із співмешканцем доставили до відділку поліції. Згодом потерпіла повідомила, що затриманий не лише пошкодив її власність, а і наніс їй тілесні ушкодження. Справою займаються слідчі, адже в діях громадян вбачається кримінал.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно