Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Берегівщині затримали громадянина Німеччини, який хотів переправити двох нелегалів закордон

На Берегівщині затримали громадянина Німеччини, який хотів переправити двох нелегалів закордон

На Берегівщині затримали громадянина Німеччини, який хотів переправити двох нелегалів закордон

За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб відносно громадянина Федеративної Республіки Німеччина, підозрюваного у вчиненні незакінченого замаху на незаконне переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів (ч.3 ст.15,  ч.3 ст.332 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив виконувач обов’язків керівника  Берегівської місцевої прокуратури Юрій Нам’як,встановлено що 28-річний громадянин Німеччини на початку липня 2017 року, перебуваючи в одному з сіл Берегівського району, яке знаходиться у прикордонній зоні з Угорщиною, намагався незаконно переправити через державний кордон України (поза межами контрольно-пропускного пункту) двох громадян Індії до країн Євросоюзу за грошову винагороду. Проте, довести задум до кінця їм завадив наряд відділу прикордонної служби ВПС «Горонглаб» Мукачівського прикордонного загону, яким їх було затримано, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Наразі досудове розслідування кримінального провадження триває. Громадянину Німеччини  повідомлено про підозру у вчиненні вищеназваного кримінального правопорушення.

Реклама

Прокурор наголосив, що вказане кримінальне правопорушення відноситься до категорії тяжких злочинів, відповідальність за яке передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти  років з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно