Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція Закарпаття затримала трьох жінок, які скоїли крадіжки

14 липня в поліцію звернувся із заявою житель смт. Чинадієво Мукачівського району. Тиждень тому чоловік відпочивав у с. Горбок Іршавського району на тамтешньому озері. Там невідома особа скоїла крадіжку його мобільного телефону та інших речей.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники кримінальної поліції Іршавщини встановили, що мукачівця обікрала 26-річна місцева жителька. Ця жінка раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Речові докази скоєння злочину вилучено, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У поліцію м. Хуста з заявою звернулася мешканка міста, яка повідомила про те, що наприкінці червня невідома особа з її квартири в місті викрала електроінструмент, а саме дві шліфувальні машинки та перфоратор.

Реклама

Працівники кримінальної поліції та групи швидкого реагування встановили, що дану крадіжку скоїла 20-річна мешканка м. Хуста.

А 38-річна раніше судима за крадіжки жителька м. Мукачева попалася поліції на крадіжках грошей із приміщень обласної лікарні в м. Ужгороді. Крадійка тинялася коридорами лікарні, вибирала момент, коли в палаті хворих нікого не було й викрадала гроші з чужих сумок.

Реклама

На злодійкуватих жінок очікує кримінальна відповідальність. За даними фактами поліція веде розслідування. Перевіряється також їх причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно