Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двох мукачівців спіймали прямо на місці злочину

Двох мукачівців спіймали прямо на місці злочину

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом замаху на крадіжку. Двох мукачівців охорона залізниці спіймала при спробі демонтувати трансформатори зі станції у с.Стабичово Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

На лінію «102» близько 00.05 год надійшло повідомлення від охоронця станції Львівської залізниці у с.Страбичово. Чоловік повідомив, що двоє невідомих осіб намагаються викрасти трансформатори, які відповідають за роботу світлофорів на залізничних коліях. Під час того як один з них познімав кришки і намагався їх викрасти, його помітив працівника станції, – інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

На місці події працівники кримінальної поліції Мукачівського районного відділення з’ясували, що вчинити крадіжку намагались двоє мукачівців, один з яких вже притягувався до кримінальної відповідальності і відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Реклама

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.15 та чрст.2 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто замах на крадіжку. За даним фактом тривають досудові перевірки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно