Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Жінці, котра підозрюється в катуванні малолітнього хлопчика, обрано запобіжний захід

Жінці, котра підозрюється в катуванні малолітнього хлопчика, обрано запобіжний захід

На розгляді слідчого судді клопотання правоохоронців щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для 37-річної мешканки Ужгорода. Остання підозрюється у катуванні та заподіянні тяжких тілесних ушкоджень малолітній дитині – хлопчику віком десяти років, котрий разом зі своїми сестрами перебуває під опікою жінки.

ВІДЕО ДНЯ

Як вбачається з клопотання, жінка неодноразово застосовувала побої, удари як покарання за «неприйнятну поведінку» свого підопічного. Окрім цього, на початку травня минулого року, хлопчика було госпіталізовано до лікарні з множинними забоями різних частин тіла, які у наслідку, кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, – інформує прес-служба Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

Сторона захисту щодо обрання підозрюваній найсуворішого запобіжного заходу – тримання під вартою – заперечила, обґрунтовуючи вказане, зокрема тим, що на утриманні жінки наразі перебуває дев’ятеро дітей.

Реклама

Під час розгляду клопотання слідчим суддею встановлено, що питання подальшого перебування наявних в родині дітей (тимчасового відсторонення матері від опіки) прокуратурою та поліцією  краю не врегульовано. Більш того, ризик тиску підозрюваної на свідків  (неповнолітніх сестер потерпілого) впродовж року з моменту події, органом досудового розслідування доведено не було.

Тож, обрання тримання під вартою підозрюваній, під опікою та доглядом якої перебувають малолітні діти, в тому числі й дівчата віком один та чотири роки відповідно, не вбачається судом за можливе.

Реклама

Зрештою, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду підозрюваній обрано альтернативний запобіжний захід на час проведення досудового розслідування, а саме домашній арешт в нічний період часу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно