Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • За фінансові махінації при будівництві першого на Закарпатті хоспісу судитимуть директора та інженера технагляду одного з товариств

За фінансові махінації при будівництві першого на Закарпатті хоспісу судитимуть директора та інженера технагляду одного з товариств

За фінансові махінації при будівництві першого на Закарпатті хоспісу судитимуть директора та інженера технагляду одного з товариств

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування та скеровано з обвинувальним актом до суду матеріали кримінального провадження за обвинуваченням директора та інженера технагляду одного з товариств, які обвинувачуються у заволодінні понад 1 млн 38 тис грн коштів.

ВІДЕО ДНЯ

Йдеться про грантові кошти, виділені спеціальною програмою Єврокомісії на будівництво першого на Закарпатті хоспісу у Виноградові, – зазначає прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, що в 2012 році було виділено кошти для створення хоспісу, який мав бути зданий в експлуатацію до кінця грудня 2015 року. На його облаштування виділялися кошти також і з районного бюджету, однак будівлю так і не завершили у вказані строки.

Реклама

Більш того, було виявлено, що в процесі будівництва мали місце фінансові махінації. Відтак, в процесі досудового розслідування факти зловживань і привласнення коштів підтвердилися.

Директору та інженеру технагляду товариства, яке здійснювало будівництво хоспісу оголошено про підозру у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службовому підробленні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Реклама

Зокрема, слідством встановлено, що вищеназвані службові особи товариства, внесли неправдиві відомості до актів виконаних робіт, завдяки чому заволоділи понад 1 млн 38 тис. грн, у тому числі бюджетними коштами відділу охорони здоров’я Виноградівської РДА.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно