Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зловмисник побив свою жертву до втрати свідомості

Співробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю райцентру. Районним судом вже обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

ВІДЕО ДНЯ

В неділю, 23 липня, на службу «102» надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них доставлено невідому особу чоловічої статі без свідомості з видимими тілесними ушкодженнями. Чоловіка лікарі виявили біля магазину в Тячеві, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Потерпілий не зміг пояснити поліції як саме отримав травми. Правоохоронці вивчили записи з камер відеоспостереження та з’ясували, що невідомий напав на свою жертву біля паркану місцевого магазину та побив без застосування сторонніх предметів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальної поліції Тячівського відділу встановили, що тяжкі тілесні ушкодження 54-річному мешканцю села Бедевля наніс 51-річний тячівець. Чоловіку повідомлено про підозру та обрано судом міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нападник поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно