Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За нахабне пограбування закарпатець "сяде" на 4 роки

Апеляційний суд Закарпатської області підтримав апеляційну скаргу прокуратури та скасував вирок суду першої інстанції в частині призначення покарання, призначивши 21-річному, вже неодноразово раніше судимому мешканцю Свалявщини, покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.

ВІДЕО ДНЯ

Державним обвинувачем у суді першої інстанції доведено, що юнак умисно, з корисливих мотивів проник у дім та, не реагуючи на усі зауваження потерпілої викрав гроші з її гаманця. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Свалявським районним судом визнано винним місцевого мешканця у вчиненні грабіжу, поєднаного з проникненням у житло (ч.3  ст. 186 КК України) та засуджено до 4 років позбавлення волі. Водночас, на підставі ст.75, 76 КК України обвинуваченого звільнено від відбування покарання призначивши 3 роки іспитового строку.  

Реклама

Не погодившись з таким вироком суду прокуратура його оскаржила. Відтак, апеляційний суд Закарпатської області підтримав доводи прокурора та врахувавши, що юнак вже неодноразово судимий, вчинив тяжкий корисливий злочин маючи непогашену судимість, задовільнив апеляційну скаргу прокурора призначивши реальне покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно