Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Спільникам виноградівського поліцейського, який "прикривав" нарколабораторію, вдалося втекти

Спільникам виноградівського поліцейського, який "прикривав" нарколабораторію, вдалося втекти

Як уже писало інтернет-видання "PMG.ua", сьогодні, 18 серпня, у Виноградівському відділку поліції проводять обшуки через знайдену нарколабораторію та спробу приховати її діяльність.

ВІДЕО ДНЯ

Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпастької області,  спільно з співробітниками управління внутрішньої безпеки ДВБ Національної поліції України та працівниками СБУ в Закарпатській області затримано працівника Виноградівського відділення поліції, який, спільно з своїми колегами, за 50 тис дол. США хотів "закрити очі" на функціонування в м. Виноградів нарколабораторії.

Зокрема, попередньо встановлено, що слідчий місцевої поліції, за попередньою змовою з іншими працівниками поліції, виявивши при обшуку одного з приватних будинків у м. Виноградів  рослини канабісу, які масово там вирощувалися і перероблялися, забажали за "мовчання" та непритягнення винних до кримінальної відповідальності 50 тис дол. США.

Реклама

Того ж дня, правоохоронці, за складання фіктивного протоколу про нібито невиявлення наркотичних рослин  в особливо великих розмірах, отримали частину обумовленої суми – 20 тис доларів США, – зазначають у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Відтак прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч.2 ст 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст 317 КК України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Реклама

Затриманому працівнику поліції прокуратурою готується оголошення про підозру у вчиненому злочині, наразі його поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Тривають слідчі дії. Вилучену наркотичну рослину – марихуану направлено на відповідну експертизу.

Встановлюється місцезнаходження інших працівників поліції, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно