Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті виявили "ліві" газові заправки з добовим оборотом у близько 150 тисяч гривень

На Закарпатті виявили "ліві" газові заправки з добовим оборотом у близько 150 тисяч гривень

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції викрили осіб, які організували схему реалізації необлікованого скрапленого газу. Для цього вони відкрили підпільні заправні станції. Щоб збільшити прибуток від протиправної діяльності газові заправні станції розмістили у населених пунктах, де було відсутнє централізоване газопостачання.

ВІДЕО ДНЯ

Розміщувались заправні станції у віддалених селах Тячівського та Рахівського районів, де відсутнє централізоване газопостачання. Звісно ж, документи на такий вид діяльності та дозволи у підприємців були відсутні. Крім того, заправні станції знаходились поруч з житловими будинками. У разі надзвичайної події наслідки були б жахливі. Проте правопорушників, які переслідували корисливі мотиви, це не дуже турбувало, – зазначає управління захисту економіки Закарпаття ДЗЕ НПУ.

Читайте також:
На закарпатських АЗС різко зросли ціни на автогаз
Реклама

Населення заправляли не тільки свої автомобілі, але і газові балони. За попередніми даними, щодоби реалізовувалось від 5 тисяч до 8 тисяч літрів скрапленого газу. Діяльність газових АЗС приносила бізнесменам від 100 тисяч до 150 тисяч гривень прибутку.

18 серпня оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі Ужгородського відділу поліції за процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури провели обшуки за місцем знаходження ГАЗС.

Реклама

Правоохоронці вилучили обладнання для реалізації та зберігання скрапленого газу, "чорнові" записи та 25 тисяч гривень від реалізації продукції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно