Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Малолітні вандали зруйнували на кладовищі понад 20 могильних плит

Малолітні вандали зруйнували на кладовищі понад 20 могильних плит
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 21 серпня, до поліції з повідомленням про пошкодження пам’ятників на недіючому цвинтарі звернувся мешканець Сваляви. Чоловік повідомив, що на кладовищі він виявив зруйновані могильні плити.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, зафіксувала інцидент та встановила особи підозрюваних у вандалізмі. На місці злочину правоохоронці побачили поваленими 24 надгробки.

Реклама

Як інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, для з’ясування обставин правоохоронці опитали місцевих мешканців, які вказали на групу неповнолітніх, що часто прогулюються цим шляхом.

Зібравши свідчення поліцейські встановили коло осіб, причетних до злочину. Ними виявилися п’ятеро хлопчаків. Дітям від 8-ми до 13 років.

Реклама

У присутності батьків малолітніх опитали. У скоєному діти зізналися. Вони розповіли, що на території кладовища – гралися, а потім, задля розваги, почали штовхати плити. Наразі неповнолітніх вже відпустили додому.

У злочинних діях вбачаються ознаки правопорушення статті 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою). Слідство у справі триває.

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", кілька днів тому вандали порубали і спалили 8-метровий хрест на горі Полонина Руна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно