Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція оприлюднила фото з місця жахливої ДТП та розповіла подробиці

Поліція оприлюднила фото з місця жахливої ДТП та розповіла подробиці
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 22 серпня, близько 22:00 на лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця села Колочава про те, що у лісі перекинувся вантажний автомобіль.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце надзвичайної ситуації, встановила, що близько 20:00 водій вантажного автомобіля марки «Урал», завантаженого дровами, рухався ґрунтовою дорогою із лісового масиву урочища «Черенина», і не впорався з керуванням.

Реклама

Як зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області, у результаті – вантажівка з‘їхала з дороги і перекинулася у прірву.

Внаслідок аварії двоє осіб екіпажу загинули на місці, а третього – доправили до реанімаційного відділення Міжгірської районної лікарні.

Реклама

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно