Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Конфлікт на КПП: стрілянина, переслідування та перекинутий автомобіль

Конфлікт на КПП: стрілянина, переслідування та перекинутий автомобіль
ВІДЕО ДНЯ

Учора ввечері в поліцію Великоберезнянського району надійшло повідомлення від чергового відділу прикордонної служби "Великий Березний" про те, що на контрольному посту неподалік села Завосино виник конфлікт з місцевими мешканцями. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що на контрольному посту неподалік села Завосино прикордонники помітили автомобіль марки "Фольксваген Таурег" іноземної реєстрації, який намагався об’їхати контрольний пост. На вимогу стражів кордону водій джипа зупинився.

Реклама

Як з’ясувалося, за кермом іномарки перебував 46-річний житель Малого Березного, в якості пасажира був його 47-річний односелець, – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Обидва чоловіки поводилися неадекватно, почали нецензурно обзивати вартових кордону, на зауваження наряду не реагували. Аби не допустити серйознішого конфлікту, старший прикордонного наряду застосував табельну зброю – здійснив попереджувальний постріл у повітря з автомата Калашникова.

Реклама

Пасажира вдалось затримати, а водій сів за кермо й спробував втекти з місця пригоди. Оскільки його автомобіль був заблокований транспортом прикордонників, то правопорушник пішов на прорив, пошкодивши шлагбаум контрольного поста.

Його почали переслідувати. Дорогою водій джипа не впорався з керуванням, наїхав на камінь, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Читайте також:
Білий "Лексус", який втік з кордону, збив шлагбаум і травмував прикордонника
Реклама

Обох чоловіків прикордонним нарядом було затримано та доставлено до відділу прикордонної служби "Великий Березний" для вирішення питання щодо притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст.202 КУпАП(Порушення прикордонного режиму).

Поліція Великого Березного розпочала за даним фактом розслідування. У діях водія позашляховика вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.342 Кримінального кодексу України (Опір представникові влади, працівнику правоохоронного органу). Обставини конфлікту на кордоні з’ясовують слідчі.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Великоберезнянського відділення поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно