Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Києві син депутата із Закарпаття Нестора Шуфрича потрапив у ДТП

У Києві син депутата із Закарпаття Нестора Шуфрича потрапив у ДТП
ВІДЕО ДНЯ

У суботу ввечері сином народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфричем Нестором Несторовичем було скоєно ДТП на автомобілі марки "Bentley". Прес-служба народного депутата України стверджує, що автомобіль не належав сину політика, а був наданий на його прохання автосалоном для зйомок кліпу свого товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом. Подія була скоєна, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.

Обставини ДТП в даний момент встановлюються. За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється. На даний момент вивих вже вдалося вправити.

Реклама

Прес-служба політика також стверджує, що Нестор Шуфрич не залишав місце події, відразу вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення. "На його прохання також викликали швидку допомогу. Нестор-молодший добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою. Народним депутатом Нестором Шуфричем дано розпорядження надати максимальну допомогу потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного забезпечення, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків того, що сталося забезпечити компенсацію, в тому числі за принесений моральну шкоду", – йдеться у повідомленні прес-служби.

У той же час народний депутат розпорядився надати синові максимальну юридичну допомогу в забезпеченні його цивільних прав згідно з чинним законодавством. 

Реклама

Та за інформацією Анатолія Башловки, після ДТП водій з пасажиром помінялись місцями.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно