Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Затримані наркоторговці щомісяця продавали у середньому 60 кг марихуани

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", діяльність організованого угруповання, яке налагодило контрабандні поставки наркотиків до Європейського Союзу, припинила СБУ спільно з Закарпатським управлінням Департаменту ВБ Національної поліції та прокуратурою.

ВІДЕО ДНЯ

Група мешканців Виноградівського району налагодила масштабне вирощування марихуани у спеціально обладнаних теплицях та приміщеннях спільно. Наркоділки оптом збували канабіс постійним клієнтам в регіоні та за кордоном, – повідомляє Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

За попередніми даними, зловмисники щомісяця реалізовували у середньому шістдесят кілограмів марихуани вартістю понад двісті тисяч доларів. Співробітники спецслужби затримали одного з кур’єрів наркоділків на пункті пропуску «Вилок». Зловмисник намагався в автомобілі перевезти через кордон пакунки з кілограмом канабісу, які приховав під верхнім одягом. 

Реклама

Під час обшуків за місцем проживання організаторів і учасників угруповання та на нелегальних «плантаціях» правоохоронці виявили майже сто п’ятдесят кущів елітних сортів марихуани й півтора кілограма готового до реалізації наркотику.

Оперативники спецслужби також вилучили десять тисяч доларів США, дев’ять тисяч євро, п’ятнадцять мільйонів угорських форинтів (приблизно шістдесят тисяч американських доларів), кілограм золотих виробів, незареєстровану рушницю та ранату РГД-5.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно