Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Нижніх Воротах патрульні затримали дует крадіїв-втікачів

У Нижніх Воротах патрульні затримали дует крадіїв-втікачів
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, близько 14:00, під час несення служби на стаціонарному пості «Нижні ворота» патрульні отримали інформацію про крадіжку на автостоянці ТЦ «Нова лінія» в Ужгороді. Невідомі потрапили в салон автомобіля, шляхом сканування сигналізації, та викрали два телефони: «Microsoft 614» та «Samsung Galaxy A5». Із камер спостереження патрульні дізналися, що імовірні крадії втекли на автомобілі марки «Honda».

Близько 16:00, відпрацьовуючи орієнтування, полісмени зупинили схожий автомобіль на стаціонарному пості. Всередині знаходилося 4-ро осіб, котрі, у ході спілкування з поліцейськими, помітно нервували, – стверджує Управління Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Реклама

За декілька хвилин, двоє з них, здійснили спробу втечі у напрямку села Нижні Ворота. Патрульні одразу затримали чоловіків, котрі залишилися на місці. Спільно зі слідчими, правоохоронцями Воловецького райвідділку поліції та прикордонниками, патрульні затримали іншого пасажира. Тікаючи, чоловік намагався викинути 2 мобільні телефони, які, за описом, схожі на ті, що викрадені.

Оглядаючи авто, правоохоронці виявили саморобні відмички та прилади, котрі, ймовірно, можуть використовуватися для незаконного проникнення у транспортні засоби. Справою займаються слідчі, оскільки цим громадянам загрожує кримінальна відповідальність згідно зі статтею 185 (крадіжка).

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно