Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Один тримав ззаду, другий знімав золоті прикраси: в Ужгороді роми пограбували дівчину

Один тримав ззаду, другий знімав золоті прикраси: в Ужгороді роми пограбували дівчину

Як поінформували в Ужгородській місцевій прокуратурі, за фактами грабежів, вчинених у серпні цього року на території м. Ужгорода вже скеровано обвинувальні акти до суду, який вирішуватиме долю зломисників.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, раніше неодноразово судимий за грабежі мешканець міста Ужгорода, будучи в стані алкогольного сп’яніння, у залі очікування залізничного вокзалу станції «Ужгород», зухвало викрав у потерпілого, який очікував поїзд, гроші та мобільний телефон і втік.

Як повідомляють у прес-служба прокуратури Закарпатської області, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а обвинувальний акт по обвинуваченню вказаної особи у грабежі – ч.2 ст.186 КК України, вже скеровано до суду.

Реклама

Наступний злочин було вчинено в ніч на 1 серпня. Двоє раніше судимих ромів пограбували неповнолітню дівчину на вул. Минайській в Ужгороді. При цьому один із грабіжників тримав її ззаду, в той час як інший, погрожуючи потерпілій фізичною розправою, зняв із неї ювелірні вироби та викрав із сумочки мобільний телефон. 

Читайте також: У центрі Ужгорода ромка забрала у сліпого дідуся гроші і хліб

Реклама

Як і у попередньому випадку, такі дії підозрюваних надали підстави прокурору для звернення до слідчого судді з клопотанням про тримання під вартою, яке судом задоволено. Наразі обвинувальний акт за ч.2 ст.186 КК України (грабіж) скеровано до Ужгородського міськрайонного суду для розгляду по суті. 

Аналогічне кримінальне правопорушення скоїв мешканець міста Ужгорода 5 серпня – викрав у свого знайомого мобільний телефон. Ужгородською місцевою прокуратурою також вже скеровано до суду обвинувальний акт відносно вказаної особи по обвинуваченню грабежі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно