Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські провели спецоперацію із затримання наркодилерів

Поліцейські провели спецоперацію із затримання наркодилерів
ВІДЕО ДНЯ

9 вересня працівники Управління карного розшуку та слідчого управління  ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками поліції Хустщини провели завершальні оперативні заходи скрупульозної операції знешкодження злочинної групи наркозбувачів у місті Хуст.

Для того, щоб затримати злочинців та зібрати максимальну кількість доказових матеріалів, поліцейські провели ряд необхідних обшуків, – зазначають у відділі комунікації полції Закарпатської області.

Реклама

У результаті оперативних заходів у порядку статті 208 КПК України  працівники поліції затримали 39-ти та 41-річного місцевих мешканців. Під час останнього обшуку в них вилучили підготовані до продажу розфасовані наркотичні засоби, отримані від реалізації наркотиків грошові кошти, а також автомобілі «Mercedes-Benz» та «Fiat». Вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом слідчі ГУНП в Закарпатській області порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Реклама

Читайте також: У будинку мукачівця знайшли чимало наркотиків

Матеріали справи буде передано до суду, який і визначить затриманим міру покарання.

«Ми несемо найвищу відповідальність — обов’язок безпеки краян. Розкриття злочинів, пов’язані з обігом наркотиків,  перебувають на особливому контролі. Завершення цієї операції — приклад того, що будь-яка злочинна діяльність буде припинена та покарана», — зауважив начальник Головного управління Національної поліції Закарпаття полковник Роман Стефанишин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно